Inetum - 2022

  • Hits: 276

Thanks for being my teamlead. You bring out the best in me!

Inetum - 2022

  • Hits: 257

You are always ready to help, to guide, to give a positive feedback and truly hear us! Bringing teams together and a happy work environment!

Maarten Naudts (Eandis - 2015)

  • Hits: 1792

Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds  is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede.

Henk Schuermans (RealDolmen - 2015)

  • Hits: 1894

Ik heb het geluk gehad met Marc samen te mogen werken op verschillende projecten. Ik heb Marc derhalve mogen ervaren als een zeer gedreven iemand. Hoe moeilijk of lastig de opdracht ook mag zijn, met een hoog pitbullgehalte bijt hij zich vast in de grootste uitdagingen. Sterke persoonlijkheid die zich uitermate vlot uitlaat in de diverse rollen die hij reeds opnam.

Tom Pintelon (Telenet - 2015)

  • Hits: 2251

I really enjoyed working with Marc. He's a focused, very organized person with a strong sense of responsibility. His result-driven & structured way of working came in very handy during his last assignment in my team. I also liked his rather unique sense of humour. In short, if you're looking for a guy who needs to do the job in an organized, controlled & timely fashion, Marc will be a good fit.

Erik Peters (Telenet - 2014)

  • Hits: 2502

Ik heb Marc leren kennen als een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen.

Johnny de Koning (Vins du Roi - 2010)

  • Hits: 3906

"Die Marc dat is me er eentje, als jezelf denkt we gaan slapen dit probleem raakt vandaag niet opgelost dan trekt Marc nog een extra register open en begint terug te zoeken vanaf 0 naar de oplossing....en het strafste van alles is dat hij er ook in slaagt op alles op te lossen. Voor mij is hij de top van IT."
 

Kris Van Duyse (2010)

  • Hits: 3875

"Marc is steeds bereid om op simpele of moeilijke vragen een duidelijke antwoord of oplossing te geven, dat ook voor niet IT mensen te begrijpen valt, wat niet altijd evident is."

François Van Leuven (iAdvise - 2010)

  • Hits: 3819

"Marc is een goede collega, aangenaam in omgang en steeds bereid om te helpen. Hij is deskundig in zijn materie, zoekt doelgericht oplossingen en is heel sterk in het uitwerken van procedures en het structureren en organiseren van de opdrachten..."