Mijn CV
meer dan 20 jaar ervaring in ICT-service
out of the box denken
no nonsense aanpak
toekomstgerichte oplossingen
focus op het doel van het project
over mezelf
Ik werk sinds 1998 voor een groot ICT-bedrijf. Naast mijn gezin heb ik twee grote passies: IT en media. Die twee passies ontmoeten elkaar in evenveel projecten: Goldies Radio en Waaskrant. Voor Goldies Radio doe ik het volledige IT-beheer en vanuit het project Waaskrant lever ik Goldies Radio dagelijks vers regionaal nieuws: redactioneel, online en uitzendklaar. 
Extra
radio automatisering
Worldwide support Radiohost
Audiostreaming: pakketten
CMS: Joomla & Virtuemart

AARSCHOT. Op zaterdag 8 september kwamen verschillende chiroverbonden met ruim 500 leden afgezakt naar het centrum van Aarschot voor de nationale startdag. Eén team werd gedropt voor de deur van Komilfoo FM. Dat team nam prompt de radio over voor een marathonuitzending van 6 uren.

Geen potige kapers met baarden die zaterdagochtend in alle stilte de studio's van Komilfoo waren binnengedrongen, maar 5 lieftallige dames en 2 heren die de lokale zender overnamen om de startdag van de Chiro de nodige luister bij te zetten. De radio fungeerde als bindmiddel bij de verschillende spelen tijdens de startdag. Hanne Simons, Linde Declercq, Lore Van Dyck, Aaron Simsek, Anouk Vanhove en Isa Tapias y del Prado waren de sidekicks van komilfoopresentatoren Marc Bogaert en Fabian Hendrickx. Wim Willems was als vliegende reporter de verbinding tussen studio en de chiro in de stad. Telefoonspelletjes, interviews, verzoekjes en reacties via SMS zorgden voor een goed gevulde radiouitzending. Kort voor 19 uur droeg Isa Tapias y del Pradode radio terug over aan het team van Komilfoo FM. (mb)

Contact

Op zoek naar de gepaste persoon voor uw IT-vacature of project?

Neem contact op en doe beroep op ruim 17 jaar ervaring in ICT-dienstverlening.

Reacties van klanteneen wereld van vertrouwen

Eandis

Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede.

Maarten Naudts (Eandis - 2015)
Telenet

I really enjoyed working with Marc. He's a focused, very organized person with a strong sense of responsibility. His result-driven & structured way of working came in very handy during his last assignment in my team. I also liked his rather unique sense of humour. In short, if you're looking for a guy who needs to do the job in an organized, controlled & timely fashion, Marc will be a good fit.

Tom Pintelon (Telenet - 2015)

Ik ken niemand zo klant- en oplossingsgericht werkt als Marc.
Luc Janssens (Lanxess - 2008)

Lanxess

Marc is een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen.

Erik Peters (Telenet - 2014)
telenet

Marc is deskundig in zijn materie, zoekt doelgericht oplossingen en is heel sterk in het uitwerken van procedures en het structureren en organiseren van de opdrachten.

François Van Leuven (iAdvise/Acats - 2010)
iAdvise