Mijn CV
meer dan 20 jaar ervaring in ICT-service
out of the box denken
no nonsense aanpak
toekomstgerichte oplossingen
focus op het doel van het project
over mezelf
Ik werk sinds 1998 voor een groot ICT-bedrijf. Naast mijn gezin heb ik twee grote passies: IT en media. Die twee passies ontmoeten elkaar in evenveel projecten: Goldies Radio en Waaskrant. Voor Goldies Radio doe ik het volledige IT-beheer en vanuit het project Waaskrant lever ik Goldies Radio dagelijks vers regionaal nieuws: redactioneel, online en uitzendklaar. 
Extra
radio automatisering
Worldwide support Radiohost
Audiostreaming: pakketten
CMS: Joomla & Virtuemart

ImageMicrosoft, de Amerikaanse milieugroep Climate Savers Computing en Verdiem, hebben een programma ontwikkelt dat het energieverbruik, of misbruik zoals zij het noemen, tot een minimum beperkt. Het programma kreeg de naam 'Edison' is gratis te downloaden.

Energiebeperking is nodig als de CO²-uitstoot moet zakken. Dat heeft ook de bedrijfswereld goed begrepen. Steeds meer bedrijven waken er immers over dat er geen, of toch zo weinig mogelijk, energie verspild wordt. Dat doen ze door onder meer in hun bedrijfsregelment op te nemen dat elke computer moet uitstaan na de dagtaak. Dat levert wat op want 40% van de CO²-uitstoot komt van pc's.

Met programma Edison kan ook de particulier een bijdrage doen in de pogingen om energieverspilling tegen te gaan. Het programma is gratis, dus een financiële drempel is er niet. Volgens de omschrijving is het programma gebruiksvriendelijk. Iedereen kan zelf instellen wanneer de computer in standby mag gaan, wat een reductie van 95% energieverbruik oplevert. Het zou de particulier jaarlijks 14 tot 65 euro moeten opleveren.

Meer informatie is terug te vinden op de websites verdiem.com, climatesaverscomputing.org en microsoft.com/environment. (mb)

Contact

Op zoek naar de gepaste persoon voor uw IT-vacature of project?

Neem contact op en doe beroep op ruim 17 jaar ervaring in ICT-dienstverlening.

Reacties van klanteneen wereld van vertrouwen

Eandis

Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede.

Maarten Naudts (Eandis - 2015)
Telenet

I really enjoyed working with Marc. He's a focused, very organized person with a strong sense of responsibility. His result-driven & structured way of working came in very handy during his last assignment in my team. I also liked his rather unique sense of humour. In short, if you're looking for a guy who needs to do the job in an organized, controlled & timely fashion, Marc will be a good fit.

Tom Pintelon (Telenet - 2015)

Ik ken niemand zo klant- en oplossingsgericht werkt als Marc.
Luc Janssens (Lanxess - 2008)

Lanxess

Marc is een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen.

Erik Peters (Telenet - 2014)
telenet

Marc is deskundig in zijn materie, zoekt doelgericht oplossingen en is heel sterk in het uitwerken van procedures en het structureren en organiseren van de opdrachten.

François Van Leuven (iAdvise/Acats - 2010)
iAdvise