Mijn CV
meer dan 20 jaar ervaring in ICT-service
out of the box denken
no nonsense aanpak
toekomstgerichte oplossingen
focus op het doel van het project
over mezelf
Ik werk sinds 1998 voor een groot ICT-bedrijf. Naast mijn gezin heb ik twee grote passies: IT en media. Die twee passies ontmoeten elkaar in evenveel projecten: Goldies Radio en Waaskrant. Voor Goldies Radio doe ik het volledige IT-beheer en vanuit het project Waaskrant lever ik Goldies Radio dagelijks vers regionaal nieuws: redactioneel, online en uitzendklaar. 
Extra
radio automatisering
Worldwide support Radiohost
Audiostreaming: pakketten
CMS: Joomla & Virtuemart

Open Source, in het Nederlands ook wel 'open bron' genoemd, is software waarvan de broncode vrij ter beschikking gesteld wordt. Dat betekent dat iedereen aanvullingen mag doen en deze programma's verder verspreiden. Dergelijke software wordt gratis aangeboden. Het gebruik van open source software als alternatief voor commerciële pakketten wordt steeds populairder.

Aan open source software zijn echter ook risico's verbonden. De voorwaarden uit open source licenties kunnen in sommige gevallen tot problemen leiden. Zo kan men verplicht zijn de broncode van een commercieel product vrij te geven als dat gebaseerd is op open source. Daarnaast gaan open source software en octrooien niet goed samen. Steeds meer open source projecten ondervinden hinder van octrooien van derden. Octrooihouders krijgen juist weer te maken met steeds agressievere anti-octrooiclausules in open source licenties.
(Bron: Ius Mentis)

Open Source op het internet

Alle open source software oplijsten is onbegonnen werk maar met onderstaande links kan je uitgebreid kennismaken met deze software.

- Open Office
- Sourge Force
- PDF Creator
- Mozilla
- Ubuntu
- MySql

Contact

Op zoek naar de gepaste persoon voor uw IT-vacature of project?

Neem contact op en doe beroep op ruim 17 jaar ervaring in ICT-dienstverlening.

Reacties van klanteneen wereld van vertrouwen

Eandis

Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede.

Maarten Naudts (Eandis - 2015)
Telenet

I really enjoyed working with Marc. He's a focused, very organized person with a strong sense of responsibility. His result-driven & structured way of working came in very handy during his last assignment in my team. I also liked his rather unique sense of humour. In short, if you're looking for a guy who needs to do the job in an organized, controlled & timely fashion, Marc will be a good fit.

Tom Pintelon (Telenet - 2015)

Ik ken niemand zo klant- en oplossingsgericht werkt als Marc.
Luc Janssens (Lanxess - 2008)

Lanxess

Marc is een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen.

Erik Peters (Telenet - 2014)
telenet

Marc is deskundig in zijn materie, zoekt doelgericht oplossingen en is heel sterk in het uitwerken van procedures en het structureren en organiseren van de opdrachten.

François Van Leuven (iAdvise/Acats - 2010)
iAdvise