Mijn CV
meer dan 20 jaar ervaring in ICT-service
out of the box denken
no nonsense aanpak
toekomstgerichte oplossingen
focus op het doel van het project
over mezelf
Ik werk sinds 1998 voor een groot ICT-bedrijf. Naast mijn gezin heb ik twee grote passies: IT en media. Die twee passies ontmoeten elkaar in evenveel projecten: Goldies Radio en Waaskrant. Voor Goldies Radio doe ik het volledige IT-beheer en vanuit het project Waaskrant lever ik Goldies Radio dagelijks vers regionaal nieuws: redactioneel, online en uitzendklaar. 
Extra
radio automatisering
Worldwide support Radiohost
Audiostreaming: pakketten
CMS: Joomla & Virtuemart

ImageAlsof we nog niet genoeg getergd, gestalkt en overdonderd worden met reclame, wil Microsoft er nog een schepje bovenop doen. De softwaregigant wil reclame in haar tekstverwerker Word, rekenblad Excel en het besturingssysteem Windows. Alstublieft. Het concern voelt duidelijk de hete adem van Google in haar nek en wil haar concurrent te snel af zijn. Voor de consument heet dat: "De software wordt goedkoper", dixit Craig Mundi, ontwikkelings- en strategisch directeur van Microsoft, afgelopen weekend in een interview met de Duitse krant Süddeutsche Zeitung.

In dat interview vertelde de Microsoftdirecteur dat er drie manieren bestaan om voor software te betalen: kopen, abonnement of laten sponsoren met reclame. Microsoft doet het vooral met de eerste twee manieren. Nu Google een online tekstverwerker gratis aanbiedt en sponsort met reclame denkt Microsoft een businessmodel met een gelijkaardige strategie te ontwikkelen. Mundi denkt daarbij niet alleen aan reclame in Word maar ook in Excel en het besturingssysteem Windows zelf.

Niet alleen Googles eigen kantoorsoftware doet Microsoft beven, ook de samenwerking met Yahoo zint de softwarereus niet. Zeker niet, omdat Microsoft eerder dit jaar vruchteloos probeerde Yahoo in te lijven in de eigen rangen. Nu gaat Google vanaf eind september reclame plaatsen op Yahoo!-websites in de VS en Canada. Naar die (geplande) samenwerking loopt momenteel een anti-trustonderzoek. (mb)
Contact

Op zoek naar de gepaste persoon voor uw IT-vacature of project?

Neem contact op en doe beroep op ruim 17 jaar ervaring in ICT-dienstverlening.

Reacties van klanteneen wereld van vertrouwen

Eandis

Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede.

Maarten Naudts (Eandis - 2015)
Telenet

I really enjoyed working with Marc. He's a focused, very organized person with a strong sense of responsibility. His result-driven & structured way of working came in very handy during his last assignment in my team. I also liked his rather unique sense of humour. In short, if you're looking for a guy who needs to do the job in an organized, controlled & timely fashion, Marc will be a good fit.

Tom Pintelon (Telenet - 2015)

Ik ken niemand zo klant- en oplossingsgericht werkt als Marc.
Luc Janssens (Lanxess - 2008)

Lanxess

Marc is een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen.

Erik Peters (Telenet - 2014)
telenet

Marc is deskundig in zijn materie, zoekt doelgericht oplossingen en is heel sterk in het uitwerken van procedures en het structureren en organiseren van de opdrachten.

François Van Leuven (iAdvise/Acats - 2010)
iAdvise