• Hits: 1843

In deze koude winterdagen zit menig vrouw (en man) met koude voeten voor de buis. De echte IT-geek heeft natuurlijk al langer sloffen die hij via USB kan verwarmen. Niet echt handig als je voor de buis zit en af en toe eens een hapje uit de keuken wil halen. Geen nood, er bestaat nu een stel sloffen die je via draadloos USB kan opwarmen. Dat is echt handig, en het voorkomt dat je portable op de grond ploft als je even weggaat en domweg vergeet dat je sloffen nog verbonden zijn met de pc.

Hoe werkt het? Wel, de sloffen hebben een lithiumbatterij die je kan opladen via de USB-poort van je (draagbare) computer. Als de batterij is opgeladen, trek je de kabel uit, druk op het knopje om je sloffen aan te zetten en je kan rustig rondsloffen. Een lampje duidt aan hoeveel power er nog in je sloffen zit. Het leuke eraan is dat je de temperatuur kunt regelen.

De eerste keer opladen duurt 16 uur en met een opgeladen batterij heb je 2 uur warme voeten. De USB-sloffen kosten 42 dollar of bijna 33,50 euro.