• Hits: 1603

Voor wie graag een computer wil kopen maar geen wirwar van kabels ziet zitten, is er goed nieuws. Apple heeft al jaren een computer, geïntegreerd in het scherm in z’n gamma maar dankzij Micro-Star kan ook de gewone pc-, zegmaar windowsliefhebber zo’n toestel in huis halen. En het is bovendien een stuk goedkoper dan het Apple-exemplaar.

De MSI AP1900 is een 18,5 inch design flatscreen, waar in de body een volwaardige computer geïntegreerd zit met webcam, luidsprekers, kaartlezer, dvd-speler en draadloos netwerk. Geen nood, als je geen wireless netwerk hebt, kan je nog altijd via de kabel op je netwerk gaan. Standaard is het toestel uitgerust Windows XP Home Edition, 1 Gigabyte RAM-geheugen en een harde schijf van 160 Gigabyte. Dit alles is vervat in een toestel van slechts 35 mm dik. Bovendien kan het scherm aan de muur gehangen worden. Als je dan nog investeert in een draadloze muis en toetsenbord, hangt er nog slechts één kabel aan het toestel: de stroomtoevoer.

Nog een pluspunt is de betaalbare prijs die met de 500 euro flirt. Een voorstelling van het product kan je op deze link bekijken. Een demo van het toestel is te bevragen bij m'n ICT-partner Davedotcom.