Marc Bogaert, sinds juni 1998 werkzaam bij een groot ICT-bedrijf uit Huizingen bij Brussel. Voor deze firma heb ik opdrachten uitgevoerd bij bedrijven als Agfa-Gevaert, BASF-IT-Services, KPMG, Ernst & Young, Punch International, Wolters Kluwer, Lanxess, Telenet,...

Die opdrachten zijn vrij gevarieerd: waar het ooit begon als helpdesk officer, is het gegroeid tot teamleader en het uittekenen en stroomlijnen van de verschillende ICT-processen naar ITIL-model, opstellen procedures, organiseren van opleidingen, coördineren van verschillende migratieprojecten, aankoop van IT-materiaal, organiseren van meetings met leverancier om change- en release management aan te sturen...

Maarten Naudts (Eandis - 2015): "Marc is een aangename, betrouwbare en taalvaardige collega. Enerzijds kan hij op zelfstandige wijze taken grondig en correct uitvoeren. En anderzijds is hij een gewaardeerde teamplayer. Zeker zijn voor hem typerende humor komt de teamsfeer ten goede."

Erik Peters (Telenet - 2014): "Ik heb Marc leren kennen als een betrouwbare collega die steeds werkt volgens de correcte standaarden en toch de nodige flexibiliteit aan de dag kan brengen."

Luc Janssens (Lanxess - 2008): "Ik ken niemand zo klant- en oplossingsgericht werkt als Marc."

Wouter Cortebeeck (Punch International - 2004): "Langs deze weg willen we 'officieel' melden dat we zeer tevreden zijn van de prestaties van Marc. In eerder chaotische omstandigheden heeft hij hier soliede werk geleverd: was snel ingewerkt, technisch sterk, kan zeer zelfstandig werken, excellent contact met users"

Meer referenties vindt u op deze link.